Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Agent Sulejmani ontkent akkoord met Benfica


16 februari 2013 - De zaakwaarnemer van Miralem Sulejmani, Dejan Mitrovic, ontkent in Servische media dat er al een voorcontract met het Portugese Benfica bestaat. Sulejmani beschikt over een aflopende verbintenis bij Ajax en zal de club deze zomer transfervrij gaan verlaten.

Mitrovic stelt in gesprek met het Servische Pressonline: "Er is nog geen akkoord bereikt met een andere club. Miralem is in de zomer transfervrij en er zijn zes, zeven clubs die serieus geïnteresseerd zijn." In Servische media wordt nu naast Benfica ook FC Porto met de international in verband gebracht. Ook clubs uit Engeland, Italië en Duitsland zouden interesse hebben.

In Amsterdam heeft de 24-jarige Sulejmani in ieder geval geen toekomst meer. Ajax betaalde in de zomer van 2008 nog 16,25 miljoen euro aan SC Heerenveen. Suljemani kon mede door blessures de hoge verwachtingen nooit inlossen. Ajax wilde Sulejmani echter graag behouden om kapitaalvernietiging tegen te gaan. Suljemani voelde weinig voor een verlaagde aanbieding en besloot te gaan profiteren van zijn transfervrije status.Om die reden traint Sulejmani nu bij de beloften.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!