Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II zorgt voor nog meer onrust in Enschede


16 februari 2013 - FC Twente zit sportief in een zware crisis. Er werd opnieuw niet gewonnen in de Eredivisie. Ditmaal werd thuis tegen hekkensluiter Willem II in de slotfase een 1-0 voorsprong uit handen gegeven. De Tilburgers scoorden eenmaal en namen daarmee een puntje mee terug naar Brabant.

De positie van Steve McClaren wankelt. Misschien is het op dit moment al wel voorbij. Opnieuw ging het dus mis voor FC Twente. Het wacht medio februari nog altijd op de eerste zege van 2013. Tegen RKC Waalwijk (0-0), Feyenoord (0-0) en PEC Zwolle (1-1) werd gelijk gespeeld, van FC Utrecht werd zelfs met 4-2 verloren.

Al bij aanvang van de wedstrijd was een groot gedeelte van de fanatieke aanhang van FC Twente, Vak P, afwezig. Uit protest tegen de resultaten van de voorbije weken kwamen ze pas in de tiende minuut in het stadion. Na het laatste fluitsignaal waren er de nodige witte zakdoekjes te zien. De politie werd massaal opgetrommeld om iedereen rustig te houden.

Aanvankelijk leek er niets aan de hand voor een zoekend FC Twente. Het had een overwicht maar wist niet door te drukken wegens een gebrek aan vertrouwen. De opluchting was dan ook groot dat Douglas vlak voor rust de 1-0 binnenkopte. Mihaylov zorgde ervoor dat FC Twente daadwerkelijk met een voorsprong de rust in kon gaan. Misidjan was namelijk bijzonder gevaarlijk.

In de tweede helft was het opnieuw rommelig. FC Twente was dichtbij de bevrijdende 2-0. Een schot van Schilder eindigde op de lat. Toch ging het nog mis. FC Twente liep in de slotfase steeds verder naar achteren. Ricardo Ippel tekende in de negentigste minuut voor de 1-1 en drukte FC Twente verder in de problemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!