Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rechtsback Lens wil aanvaller blijven


17 februari 2013 - Jeremain Lens speelde door de rode kaart van Atiba Hutchinson de laatste twintig minuten van PSV - FC Utrecht verdienstelijk als rechtsback. de 25-jarige Lens wil voorlopig lekker aanvaller blijven.

'Ernest Faber (assistent-trainer, red.) zegt dat hij mij een topverdediger kan maken. Ik ben snel, sterk en kan goed een bal afpakken. Maar ik blijf natuurlijk een aanvaller en wil dat ook blijven', aldus de international in gesprek met Omroep Brabant.

Lens verwacht ook niet dat hij volgende week in de geschorste topper tegen Feyenoord op de plek van de geschorste Hutchinson zal staan. Lens: 'We hebben genoeg echte verdedigers die dan op die plek kunnen staan.' Ook Advocaat verwacht niet dat hij Lens voor die positie zal gebruiken. Waarschijnlijk zal Hiljemark de plaats van Hutchinson innemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!