Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zwolle dompelt Feyenoord in rouw


17 februari 2013 - Feyenoord is voorlopig afgehaakt in de strijd om de titel. Vandaag verloor de jonge ploeg van Ronald Koeman ondanks een karrenvracht aan kansen met 3-2 in en tegen Zwolle. De achterstand op koploper PSV bedraagt nu zes punten.

Feyenoord - PSV van volgende week zondag komt door de nederlaag in een heel ander daglicht te staan. In plaats van een rechtstreekse aanval op de koppositie van PSV door Feyenoord moeten de Rotterdammers in de eigen Kuip nu opnieuw in de achtervolging. En dat was eigenlijk helemaal nergens voor nodig.

Vandaag keek Feyenoord al na zes minuten spelen tegen een 2-0 achterstand aan. Na twee minuten spelen opende PEC Zwolle de score met behulp van Graziano Pelle. De Italiaanse aanvaller van Feyenoord kreeg bij een corner van PEC Zwolle ongelukkig de bal tegen zijn been. Enkele minuten later was het opnieuw raak. Verdediger Lachmann zette zelf de actie op en met twee combinaties waaronder een fraaie pass van Arne Slot dook hij alleen op voor doelman Erwin Mulder.

Feyenoord moest in de achtervolging. De achterstand werd al snel ongedaan gemaakt. Feyenoord kreeg voldoende kansen en uiteindelijk was het twee keer Pelle die er voor zorgde dat het bij rust 2-2 was. Feyenoord zou, althans voor de algemene verwachting, in de tweede helft orde op zaken gaan stellen. Dat deden de Rotterdammers slechts deels. Feyenoord kreeg namelijk kans op kans maar wist maar niet te scoren.

Aan de andere kant moest Mulder optreden na een goed schot van Advdic. Diezelfde Advic maakte een kwartier voor tijd de 3-2. Opnieuw was het een standaardsituatie (corner) die Feyenoord de das om deed. Ditmaal greep doelman Mulder helemaal mis en was Avdic helemaal vrij nadat Pelle hem uit het oog was verloren. Feyenoord kreeg ook na die goal voldoende kansen maar zou niet meer scoren. PEC Zwolle won zodoende voor de tweede keer dit seizoen thuis.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!