Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mihaylov haalt uit naar eigen fans


18 februari 2013 - Doelman Nicolai Mihaylov is totaal niet te spreken over de eigen fans. FC Twente gaf afgelopen weekend een zekere zege tegen Willem II in de slotfase uit handen. Het traditionele rondje om de eigen fans te bedanken werd een martelgang voor Mihaylov en zijn teamgenoten.

Mihaylov tegenover De Telegraaf: "Het is niet mogelijk om te klappen naar mensen, die je uitfluiten en uitschelden. Ons publiek was de hele wedstrijd tegen ons. Het leek wel een uitwedstrijd in Eindhoven, Rotterdam of Amsterdam. Bij de goal die we maakten werd er ook bijna niet gejuicht. Het was de eerste keer in mijn leven dat ik meemaakte."

De Bulgaars international vervolgt: "Het leek wel of het publiek blij was met een teleurstellend resultaat. We hebben goede jaren achter de rug met FC Twente. Maar de mensen moeten ook begrijpen, dat er dan ook slechte tijden kunnen volgen. Het woord supporter betekent dat je je club steunt. In goede en slechte tijden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!