Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ronald Koeman dacht aan stoppen


18 februari 2013 - Ronald Koeman overwoog om zijn trainersloopban te eindigen na zijn ontslag bij AZ. Koeman zag het niet langer zitten om in het voetbal werkzaam te zijn. Dat stelde Koeman in het RTL 7-programma Derksen & ...

"Dat ontslag bij AZ was natuurlijk heel pijnlijk. Ik heb mezelf toen afgevraagd of ik wel in dit wereldje door wilde gaan", stelt Koeman. "Hoewel je er eigenlijk boven moet staan, de kritieken en het hele trainersbestaan raakt ook je kinderen, je vrouw, je ouders, familie en vrienden."

Koeman vervolgt: "Uiteindelijk heb ik toen weer kriebels gekregen bij het kijken naar voetballen en wilde ik weer ergens instappen. Bovendien wilde ik mijn trainersloopbaan zo niet beëindigen. Dat moet op een positieve manier en dat is een ontslag niet."

Feyenoord eindigde vorig seizoen als tweede in de Eredivisie. Ook dit seizoen mag Feyenoord hopen op een dergelijke eindklassering. Koeman verlengde inmiddels al zijn contract tot de zomer van 2014 en gaat komende zomer zodoende zijn derde seizoen bij Feyenoord in.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!