Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente ziet vertrek McClaren niet als optie


18 februari 2013 - FC Twente heeft zijn vertrouwen uitgesproken in Steve McClaren. De Engelse oefenmeester ligt danig onder vuur nu FC Twente medio februari nog altijd wacht op de eerste zege van 2013. De landstitel is hierdoor uit het zicht geraakt.

Voorzitter Joop Munsterman liet maandag in Enschede weten tijdens een informele persbijeenkomst weten dat van een ontslag van McClaren geen sprake is. Munsterman wil dat de huidige problemen samen worden opgelost. De voorzitter heeft geen moment overwogen om McClaren aan de kant te zetten.

Nadat FC Twente afgelopen weekend in de slotfase een zege tegen hekkensluiter Willem II uit handen gaf leverde dat de nodige commotie in Enschede op. Zo werden er witte zakdoekjes getoond voor trainer McClaren en werden spelers uitgejouwd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!