Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Fischer zet handtekening onder nieuw contract


18 februari 2013 - Viktor Fischer heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een sterk verbeterd contract tot de zomer van 2017. De achttienjarige Deen lag in Amsterdam aanvankelijk nog tot volgend jaar zomer vast.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars was uiteraard in zijn nopjes met de langere verbintenis met Fischer. "Een talent als Viktor geeft hiermee het signaal af dat hij de komende jaren iets wil bereiken met Ajax. Viktor krijgt hier een kans. En de kansen die hij tot nu toe heeft gekregen, heeft hij tot nu toe gepakt. Hij is nog maar achttien. Deze contractverlenging is ook belangrijk naar anderen toe. Als je kwaliteiten hebt, krijg je bij Ajax een kans."

Fischer verklaarde tegenover Ajax.nl: "Het is nu het belangrijkste om bij Ajax te blijven. Ik heb er nooit aan getwijfeld dat dit hier de beste plek voor me is. Wat dat betreft waren Ajax en ik er snel uit. Als dit contract afloopt ben ik hopelijk goed genoeg voor een volgende stap."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!