Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente grijpt definitief naast Djuricic


19 februari 2013 - FC Twente grijpt definitief naast Filip Djuricic. De Servisch international van SC Heerenveen verkast komende zomer voor zes miljoen euro naar de Portugese topclub Benfica.

Twente-voorzitter Joop Munsterman stelt dat zjin club nog een poging heeft gewaagd de speler te huren. Munsterman in De Telegraaf: "Ik heb begrepen dat hij definitief naar Benfica gaat. We hebben er nog over gesproken om hem een jaar te huren, maar Benfica heeft besloten hem direct te halen."

FC Twente zag Filip Djuricic afgelopen transferperiode als opvolger van Leroy Fer. De transfer van Fer naar Everton ketste af en gesprekken met Djuricic konden de ijskast in. Geld om Djuricic alsnog naar Enschede te halen ontbrak.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!