Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eigenaar Steau ziet kansen tegen Ajax


20 februari 2013 - Ajax is nog lang niet verzekerd van de achtste finales van de Europa League. De Amsterdammers wonnen vorige week op eigen veld met 2-0 en kennen voor de uitwedstrijd tegen Steau Boekarest een prima uitgangspositie. De excentrieke eigenaar Gigi Becali ziet dat echter anders.

De Roemeense clubeigenaar Gigi Becali stelt in De Telegraaf: "Ajax is niet zo sterk, heeft een zwakke defensie. Als we snel scoren, kunnen we Ajax met 4-0 of 5-0 verslaan." In de aanloop naar de eerste wedstrijd stelde Becali al dat zijn Steau Boekarest geen problemen zou moeten hebben met de 'kinderen' van Ajax.

Ajax-coach Frank de Boer wees inmiddels zijn selectie voor het duel in de Roemeense hoofdstad aan. Tobias Sana en Danny Hoesen reizen niet met de selectie naar Boekarest, beide behoren niet tot de selectie van Frank de Boer.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!