Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Trost na dit seizoen weg bij MVV


20 februari 2013 - Rene Trost voelt niets voor een langer verblijf bij MVV. De oefenmeester kon zijn aflopende verbintenis in De Geusselt verlengen maar kiest bewust voor een vertrek uit Maastricht. Trost is na drie seizoenen MVV toe aan een nieuwe uitdaging.

Manager voetbalzaken Ron Elsen van MVV tegenover Voetbal International: "We waren al sinds september in gesprek over een nieuw contract, op een gegeven moment proefde ik wel dat René begon te twijfelen. Dit is niet leuk voor ons, een vervelend besluit. In eerste instantie overheerste bij mij de teleurstelling, maar inmiddels heeft die plaatsgemaakt voor begrip. Als je ergens aan twijfelt, moet je het niet doen."

Elsen vervolgt: "Dat uitgangspunt hanteer ikzelf al jaren en René heeft dat nu ook gedaan. Hij wil niet één of twee jaar te lang blijven hangen, wil zich ontwikkelen, een nieuwe uitdaging. Dat recht heeft hij. Hij heeft drie seizoenen een stijgende lijn gerealiseerd bij MVV, we werken nog steeds prima samen en straks gaat hij door de voordeur weg."

"Er is teleurstelling, maar ook de ambitie om dit seizoen samen mooi af te sluiten. Zo zakelijk moet je zijn in het profvoetbal. Bij andere clubs waar de trainer vertrekt gaat het toch ook nog goed? Kijk naar PEC Zwolle, naar Bayern München. Waarom zou dat bij MVV niet kunnen?"

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!