Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bony komt weer in beeld bij CSKA


20 februari 2013 - Vitesse moet nu toch weer vrezen voor een mogelijk vertrek van aanvalsleider Wilfried Bony. De Russische topclub CSKA Moskou leek rond met Anderlecht aanvaller Matias Suarez maar die transfer is volgens de Belgische topclub definitief afgeketst.

Afgelopen zomer bereikten Anderlecht en CSKA Moskou al een akkoord over de transfersom van Bony. De Argentijnse aanvaller kwam niet door de medische keuring. Suarez, speler van het jaar in BelgiŽ in 2011, werd nu deze transferperiode opnieuw medisch gekeurd en ditmaal succesvol. Toch ketst een transfer nu af, waarschijnlijk omdat beide clubs het niet eens konden worden.

De verwachting is dat de club uit de Russische Premjer-Liga nu op zoek gaat naar een alternatief. CSKA Moskou heeft nog tot woensdag 27 februari, dan sluit namelijk de transfermarkt in Rusland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!