Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC wil door met Lurling, Luijckx en Janse


21 februari 2013 - NAC Breda wil de aflopende verbintenissen met Anthony Lurling, Kees Luijckx en Jens Janse graag verlengen. Dat meldt Voetbal International. NAC Breda voelt veel voor een gezamenlijke toekomst en hoopt het drietal dan ook te binden.

NAC Breda hoopt ook komend seizoen te kunnen beschikken over Danny Verbeek en Sepp de Roover. Daarbij is het wel afhankelijk van Standard Luik en SC Lokeren waar respectievelijk Verbeek en De Roover van zijn gehuurd.
NAC ziet geen toekomst in Thilo Leugers die dit seizoen wordt gehuurd van FC Twente. Leugers komt nauwelijks in actie voor het elftal van Gudelj.

Ook de afgelopen zomer van Heracles Almelo overgekomen Mark Looms hoeft niet te rekenen op een langer verblijf. Ondanks de schorsing van Janse werd de routinier gepasseerd voor de 21-jarige Kenny van der Weg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!