Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Vejinovic vertrekt bij Heracles Almelo


23 februari 2013 - Marko Vejinovic lijkt de volgende speler die Heracles Almelo de rug zal toe keren. De 23-jarige middenvelder heeft ook een nieuwe aanbieding van Heracles naast zich neer gelegd. Vejinovic hoopt komende zomer met zijn transfervrije status een nieuwe stap te zetten in zijn loopbaan.

Willie Overtoom en Samuel Armenteros vertrokken in januari al naar respectievelijk AZ en Anderlecht terwijl Everton eerder al te kennen gaf te willen vertrekken. Volgens TC Tubantia hoopte Heracles dat de 23-jarige Vejinovic wel te behouden zou zijn. Ondanks een opwaardering van zijn contract is dat tevergeefs.

Heracles Almelo gaat nog wel om de tafel met Ninos Gouriye (22). De club heeft een eenzijdige optie zijn aflopende verbintenis met een jaar te verlengen. Huurling Geoffrey Castillion lijkt te vertrekken. De aanvaller wordt dit seizoen gehuurd van Ajax. De Amsterdammers hebben een optie voor nog een seizoen, verwacht wordt dat deze wordt gelicht om hem vervolgens te verkopen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!