Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Djuricic ontkent transfer naar Benfica


23 februari 2013 - Filip Djuricic weerspreekt de berichten dat hij komende zomer SC Heerenveen zal verruilen voor de Portugese topclub Benfica. Djuricic, die zes miljoen euro moet kosten, zou nog niet eens met Benica hebben gesproken.

Er waren de voorbije periode al de nodige berichten dat de transfer een feit is. "Maar ik heb persoonlijk niet met de club gesproken. En dat lijkt me toch vrij cruciaal. Benfica is een fantastische club met een mooie geschiedenis en een schitterend stadion. In Portugal is het de club die de meeste uitstraling heeft. Als ik er na de zomer speel, dan zou dat fantastisch zijn.", zegt Djuricic vandaag in de Leeuwarder Courant.

Overigens hebben ook SC Heerenveen en Benfica het nieuws nog niet bevestigd. Wel liet trainer Marco van Basten al weten dat het voor Djuricic een mooie volgende stap in zijn loopbaan is. Djuricic: "Maar het is niet rond. Bovendien zullen er straks meer clubs belangstelling voor me hebben. Ik probeer er niet aan te denken en focus me op Heerenveen"

Djuricic is niet blij met de huidige situatie in Friesland. "Er mist iets. Het lijkt bij ons soms nog steeds wel of het allemaal niet zoveel uitmaakt. In zo'n sfeer is het erg moeilijk werken. Het grootste probleem is volgens mij dat we niet echt weten wat het probleem is. We herkennen onze tekortkomingen niet en hebben daardoor ook geen echte oplossing."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!