Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wint thuis niet van Den Haag


24 februari 2013 - Ajax heeft nauwelijks kunnen profiteren van de verliespartij van koploper PSV. Ajax moest het vanmiddag in de eigen Amsterdam ArenA opnemen teggen ADO Den Haag. Bij winst zou Ajax de koppositie met PSV delen.

Zo ver kwam het niet. Ajax had zoals verwacht meer balbezit maar wist dat niet om te zetten in doelpunten. Kansen werden verprutst en een doelpunt werd ten onrechte wegens buitenspel afgekeurd. Sterker nog, ook een bal die de lijn al had gepasseerd werd niet als een geldig doelpunt gezien. Ajax moest uiteindelijk in de achtervolging door Chery.

Door goed keeperswerk van Gino Coutinho bleef ADO Den Haag aanvankelijk op de been. Tegelijkertijd moest Ajax waken voor de gevaarlijke counter van ADO Den Haag. Pas vijf minuten voor tijd wist Lasse Schone de 1-1 op het bord te brengen. In de slotfase probeerde Ajax het nog wel maar scoorde het niet. Daarmee verkleint Ajax de achterstand op PSV met slechts een puntje.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!