Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zware delegatie Liverpool bekijkt De Vrij


25 februari 2013 - Een zware delegatie van Liverpool waaronder manager Brendan Rodgers was gisteren getuige van de topper tussen Feyenoord en PSV in De Kuip. Volgens De Telegraaf ging hun aandacht uit naar international Stefan de Vrij.

De aanvoerder van Feyenoord moet in Liverpool clubicoon Jamie Carragher vervangen. De 35-jarige routinier stopt aan het einde van het seizoen en De Vrij is een van de kandidaten om in zijn voetsporen te treden. Om De Vrij goed aan het werk te kunnen zien besloot Rodgers na lovende scoutingsrapporten zelf te komen kijken in de topper tegen PSV.

De 21-jarige De Vrij heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2014. Feyenoord wil graag verlengen met haar aanvoerder en in de zomer zullen er dan ook gesprekken plaaetsvinden. Nu Liverpool mogelijk om de hoek komt kijken zal het voor Feyenoord lastig worden om De Vrij langer voor De Kuip te behouden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!