Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch verrast koploper Sparta


25 februari 2013 - Koploper Sparta Rotterdam is op het eigen Kasteel keihard onderuit gegaan tegen FC Den Bosch. De Brabanders versloegen de koploper van de Jupiler League met maar liefst 5-1. Achtervolger MVV profiteerde want het won zelf met 0-2 van FC Oss.

Sparta had een voorsprong van vier punten op achtervolger MVV. Die is door de nederlaag vanavond tot een puntje verdampt. Bel Hassani zette Sparta vandaag nog wel op voorsprong maar daarna kwamen de bezoekers uit Den Bosch op stoom. Van Weert en Wolters zorgden dat FC Den Bosch ging rusten met een voorsprong. Randy Wolters tekende na de rust ook voor de 1-3. Via Van den Broek en Seuntjes werd het 1-5.

Het had er lange tijd alle schijn van dat MVV op bezoek in Oss niet kon profiteren. Lange tijd stond het in Oss namelijk 0-0. Acht minuten voor tijd brak Van Hyfte de ban. In de blessuretijd bepaalde La Rosa de eindstand op 0-2.

Overige uitslagen
De Graafschap - Go Ahead Eagles 5-2
FC Volendam - FC Dordrecht 6-1

FC Emmen - Excelsior, Fortuna Sittard - SC Cambuur en FC Eindhoven - SC Veendam werden afgelast.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!