Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jeremain Lens moet vrezen voor schorsing


26 februari 2013 - Volgens De Telegraaf kan Jeremain Lens rekenen op een forse schorsing. Dit naar aanleiding van zijn gedrag tijdens Feyenoord - PSV. De ochtendkrant vroeg de bekende sportadvocaat Jan Kabalt om zijn mening over de voorvallen.

Lens kreeg in het duel tussen Feyenoord en PSV sowieso al geel, daarmee is hij de eerstvolgende wedstrijd al geschorst. Maar er komt mogelijk meer aan. Op het duel deelde Lens al een duw uit aan Joris Mathijsen welke scheidsrechter Kuipers is ontgaan. Kuipers zag wel hoe Mathijsen zijn collega-international Lens opving maar vond dit niet zwaar genoeg voor een overtreding.

"De manier waarop Lens aan het shirtje van Mathijsen trok, zou hem binnen de lijnen waarschijnlijk slechts geel hebben opgeleverd", aldus Kabalt in De Telegraaf. "Wat hem – zeker in deze tijd van bezinning – zwaar zal worden aangerekend, is dat hij met voorbedachten rade en niet uit emotie heeft gehandeld. Naar ik begreep, zat er een kwartier tussen de tik die Mathijsen uitdeelde en de schermutselingen in de hal. Waarbij Lens zijn daad ook nog eens aankondigde bij Jetro Willems en er bewust voor terugkwam uit de kleedkamer. Dat maakt het in mijn ogen voor de aanklager verdedigbaar hem een straf van drie à vier wedstrijden voor te stellen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!