Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente bekijkt Belgisch international


26 februari 2013 - FC Twente lijkt de afgelopen weken te zijn afgehaakt voor de titel. Hoewel, de achterstand van FC Twente op koploper PSV is slechts zes punten. FC Twente is echter ook al vol op bezig voor komend seizoen.

Afgelopen weekend was een afvaardiging van FC Twente in het Belgische Brugge om Club Brugge-middenvelder Vadis Odjidja Ofoe aan het werk te zien. De 24-jarige international van Belgie stond in 2007 ook al inde belangstelling van FC Twente. Toen besloot Odjidja Ofoe echter Anderlecht te verruilen voor het Duitse Hamburger SV.

Opvallend detail aan de interesse is dat Odjidja Ofoe afgelopen zomer net als Leroy Fer een transfer naar Everton zag afketsen. De laatste formaliteiten werden te laat ingediend. Hierdoor kon Everton de officiele bevestiging van de transfer weer van de eigen site halen. Een half jaar later had Everton al geen interesse meer in Odjidja Ofoe.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!