Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gertjan Verbeek flirt met FC Twente


27 februari 2013 - Gertjan Verbeek zou graag nog eens trainer willen worden van FC Twente. De Tukkers zijn op zoek naar een vervanger voor de vertrokken Steve McClaren. Toch lijkt Verbeek niet aan de slag te gaan in Enschede. Daarnaast is ook Bert van Marwijk een kandidaat.

"Als je tot je twintigste supporter bent geweest van FC Twente, twintig jaar in Enschede hebt gewoond, pal naast het Diekman-stadion hebt gewoond en de hoogtepunten hebt meegemaakt met onder meer de UEFA Cupfinale, dan is het logisch dat die club je wat doet. Als je dan ooit hoofdtrainer van zo'n club zou kunnen worden, zou dat hartstikke mooi zijn", aldus Verbeek in De Telegraaf. De oefenmeester voegde er wel aan toe dat hij nog een tweejarig contract in Alkmaar heeft.

Een andere kandidaat is zonder twijfel Bert van Marwijk. De voormalig bondscoach zit na het teleurstellend verlopen Europees Kampioenschap in de zomer van 2012 zonder job. Van Marwijk wil graag weer bij een club aan de slag, hiervoor liet hij zelfs een lucratief avontuur in Abu Dhabi lopen. Het is echter de vraag of Van Marwijk iets voelt voor FC Twente of wil wachten voor een club uit de Bundesliga of Premier League.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!