Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV beker verder na drie goals Locadia


27 februari 2013 - PSV mag hopen op prolongatie van de KNVB Beker. PSV heeft zich namelijk als eerste geplaatst voor de finale. In en tegen Zwolle werd met 3-0 gewonnen. Jongeling Jurgen Locadia nam alle drie de doelputnen voor zijn rekening.

Bij PSV keerden Atiba Hutchinson en Mark van Bommel terug van een schorsing. In de voorhoede ontbrak Jeremain Lens, op rechts werd zijn plaats overgenomen door Wijnlamdm. In de punt van de aanval ontbrak Matavz. De jonge Jurgen Locadia mocht zijn opwachting maken en betaalde dat vertrouwen volledig uit. Bij rust stond PSV met 0-2 voor en had Locadia beide doelpunten gemaakt. Locadia deed PEC Zwolle vlak voor het einde nog meer pijn door ook de 0-3 voor zijn rekening te nemen.

De overwinning is een opsteker voor PSV na het verlies van afgelopen zondag in Rotterdam tegen Feyenoord (2-1). Het vizier zal nu voorlopig volledig op de Eredivisie worden gericht. Trainer Dick Advocaat stelde zelfs dat een eventuele tegen Ajax niet op Hemelvaartsdag (9 mei) maar pas na het einde van de Eredivisie moet worden gespeeld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!