Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wilfried Bony maakt seizoen bij Vitesse af


28 februari 2013 - Wilfried Bony lijkt nu zo goed als zeker het seizoen bij Vitesse afmaken. De Russische transfermarkt is gesloten, alleen de markt in Oekraine is vanavond nog open. Met Dinamo Kiev en Shakter Donetsk zijn er nog twee clubs die de middelen hebben om Bony van Vitesse over te nemen.

Toch wordt een poging van een van deze twee Oekraïense topclubs niet verwacht. De Ivoriaanse aanvaller blijft in Arnhem, wil topscorer van Nederland worden en zal vervolgens vertrekken. De 24-jarige aanvaller loert op een lucratief avontuur in een topcompetitie of toch gewoon in Rusland. Tot die tijd kunnen de fans van Bony blijven genieten van zijn kunsten en hoopt Vitesse opnieuw Europes voetbal af te dwingen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!