Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mister Vitesse Theo Bos overleden


1 maart 2013 - Theo Bos is op 47-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Mister Vitesse was al ruim een jaar aan het strijden tegen de ziekte, na een lang ziekbed is hij donderdag overleden.

Bos debuteerde in 1983 voor Vitesse in de eerste divisie en maakte de opkomst van de club helemaal mee. Bos speelde altijd als voorstopper en maakte deel uit van het elftal dat in 1989 kampioen werd van de eerste divisie en daarna zes keer Europees voetbal wist te halen. Na zijn carrière werd hij trainer. Eerst als assistent bij Vitesse en later bij FC Den Bosch.

In 2009 keerde hij terug bij Vitesse en maakte hij Merab Jordania van dichtbij mee. FC Dordrecht was zijn laatste club. Vanavond lijkt Vitesse bij het thuisduel tegen FC Utrecht uitgebreid stil te gaan staan bij het verlies van Mister Vitesse.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!