Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pastoor en NEC zijn er bijna uit


3 maart 2013 - Alex Pastoor zweeg tot nu toe over een eventueel nieuw contract, maar na de wedstrijd tegen Feyenoord gaf de NEC-trainer aan dat hij vrijwel zeker gaat bijtekenen.

Pastoor tegenover Omroep Gelderland: "Ik weet nog niet wanneer, maar we zijn een heel eind. Ik heb er de afgelopen tijd niets over gezegd, want met woorden gaat men altijd aan de haal. Wat ik nu gezegd heb, lijkt me meer dan voldoende."

NEC is zeer tevreden over de trainer. Hij gaat zijn contract waarschijnlijk met twee seizoenen verlengen. Pastoor werd ook al gelinkt aan AZ, indien Gertjan Verbeek daar zou vertrekken. De trainer kwam in 2011 over van Excelsior en eindigde vorig seizoen op de achtste plaats met NEC. Dit seizoen staat NEC voorlopig op de zevende positie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!