Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord verhuurt Schreuder aan RKC


25 juni 2004 - Feyenoord en RKC Waalwijk hebben een principe-akkoord bereikt over de verhuur van Alfred Schreuder, zo meldt het Brabants Dagblad. De middenvelder is door de komst van de nieuwe Feyenoord coach Ruud Gullit overbodig geworden in Rotterdam-Zuid, Feyenoord werkte daarom ook mee aan een overgang. Schreuder werd in de zomer van 2003 pas gekocht door Feyenoord van NAC Breda en is nu dus zo goed als zeker weer vertrokken.

Schreuder speelde al eens eerder vier seizoenen voor RKC Waalwijk, toentertijd kwam de speler ook over van Feyenoord. Schreuder kwam uit de jeugdopleiding van de Rotterdammers maar wist geen vaste plaats af te dwingen. Na vier seizoenen RKC Waalwijk verhuisde hij naar NAC Breda en speelde daar in totaal zes seizoenen. In de zomer van 2003 trok Feyenoord de speler uiteindelijk aan als opvolger van de naar Manchester City vertrokken Paul Bosvelt, Schreuder kon de verwachtingen niet waarmaken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!