Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman trots op Feyenoord


4 maart 2013 - Feyenoord lijkt zich nadrukkelijk te gaan mengen in de titelstrijd. De achterstand op koploper PSV is slechts drie punten en Ajax staat daar nog met een punt voorsprong tussen. Ronald Koeman ziet met zijn Feyenoord kansen.

Ronald Koeman in het Algemeen Dagblad: "We missen alleen wat ervaring ten opzichte van PSV en Ajax, maar anders zou ik niet weten waarom Feyenoord geen kampioen kan worden. We gaan voor het maximale en dan heeft het geen zin je te verstoppen."

"Vorige week tegen PSV moesten we winnen en door de eerdere overwinningen van PSV en Ajax dit weekeinde tegen VVV-Venlo en FC Twente moesten we tegen NEC opnieuw winnen. De ploeg levert twee keer en bezwijkt niet onder de druk. Heel knap vind ik dat."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!