Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opel nieuwe hoofdsponsor Feyenoord


4 maart 2013 - Opel is de nieuwe hoofd- en shirtsponsor van Feyenoord. Daarmee volgt het ASR op die eerder aangaf afscheidte willen nemen. Opel en Feyenoord zijn een vierjarig contract overeengekomen. Feyenoord strijkt met de deal jaarlijks vijf miljoen euro op.

Vandaag vond in Rotterdam-Zuid de persconferentie plaats. Naast commercieel directeur Mark Koevermans en trainer Ronald Koeman schoof van Opel algemeen directeur Opel Nederland Karl Howkins aan. Koeman: "Het is fantastisch nieuws dat Opel de nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord wordt. Dit geeft ook weer aan hoe goed het met de club gaat. Op alle vlakken is Feyenoord verloren terrein aan het goedmaken."

Howkins tegenover Feyenoord.nl: "We staan voor het eerst weer op het shirt van een grote Europese voetbalclub. Dat is ook een teken dat Opel op de weg terug is. Daar zijn we ontzettend blij mee, maar aan de andere kant staat ons nog veel werk te doen. Zo lanceren we tot aan 2016 in totaal 23 nieuwe modellen. Wij willen weer een Champions League-automerk worden, om in voetbaltermen te spreken."

"Dit sponsorschap is meer dan alleen onze naam op het shirt", vervolgde Howkins. "We zullen samen met Feyenoord gaan nadenken over hoe we ons kunnen verbinden aan de sociale projecten van de club. We hebben daar al verschillende ideeën over gedeeld. We willen bijvoorbeeld de verbinding gaan zoeken met de 300 amateurclubs waarmee Feyenoord samenwerkt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!