Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Kuip blijft toneel bekerfinale


5 maart 2013 - De Kuip is ook de komende jaren het toneel van de finale van de KNVB Beker. Dat is het al jaren en de KNVB en Stadion Feijenoord willen die traditie in stand houden.

"Het is inmiddels een heuse traditie geworden", aldus KNVB-directeur Bert van Oostveen op Feyenoord.nl. "Voor de bond is en blijft het één van de belangrijkste evenementen van het jaar."

Jan van Merwijk, directeur van Stadion Feijenoord: "De Kuip en de bekerfinale hebben een lange geschiedenis met elkaar. We hopen ook de komende jaren in de bijzonder sfeervolle ambiance van De Kuip weer een breed gezelschap aan finalisten te mogen ontvangen."

Er werden in De Kuip al 38 bekerfinales gespeeld. De eerste bekerfinale die in De Kuip werd gespeeld vond plaats op 24 juni 1950, het was een treffen tussen PSV en Haarlem. PSV komt 9 mei opnieuw naar De Kuip voor een finale. Daarin neemt PSV het op tegen AZ.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!