Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Onduidelijkheid voor De Guzman


6 maart 2013 - Jonathan de Guzman weet nog altijd niet waar hij aan toe is. De middenvelder speelt dit seizoen op huurbasis voor Swansea City. Met zijn spel haalde hij zelfs het Nederlands Elftal.

De Guzman is echter eigendom van het Spaanse Villarreal dat ooit 8 miljoen euro aan Mallorca betaalde. Die investering wil Villarreal, inmiddels actief in de Segunda Divison terug zien. Aanvankelijk was het idee van Villarreal om De Guzman te huren en bij een terugkeer naar de Primera Division terug te halen. Dat zit er voor komend seizoen in ieder geval niet in.

Swansea City is niet van plan 8 miljoen euro voor de international te betalen en zo dreigt een impasse. Mogelijk kan een andere Engelse club nu met De Guzman aan de haal gaan. Vorig jaar maakte Gylfi Sigurosson op huurbasis bij Swansea veel indruk maar de club wist hem niet te behouden. Het was Tottenham Hotspur dat ruim 17 miljoen euro aan Hoffenheim betaalde om de middenvelder in de Premier League te houden.

"Het is begin maart, ik zit over twee weken om de tafel met Swansea en dan gaan we het bespreken", aldus zaakwaarnemer Jan de Visser in gesprek met het Algemeen Dagblad over de situatie van de 25-jarige De Guzman. "Jonathan heeft het prima naar zijn zin, speelt elke week en dat is hij belangrijk nu hij Oranje heeft gehaald."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!