Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil grootste jeugdopleiding van Nederland


6 maart 2013 - PSV heeft plannen voor de grootste Regionale Jeugdopleiding van Nederland. PSV werkt al samen met FC Eindhoven maar hoopt nu ook dat Helmond Sport en VVV Venlo aansluiten. Deze samenwerking zou al op 1 juli van start moeten gaan. De KNVB moet de voorstellen nog goedkeuren.

Op dit moment leiden VVV Venlo en Helmond Sport al samen talenten op, iets wat ook PSV en FC Eindhoven al jaren doen. Alle clubs hebben wel een eigen beloftenteams. Naast de beloften zullen ook de jongste E- en F-teams buiten de plannen vallen.

"Doelstelling van PSV is om de beste talenten van Zuid-Nederland naar Eindhoven te halen", zegt technisch manager Marcel Brands van PSV in gesprek met De Limbruger. "Omdat er clubs op verschillende niveaus meedoen, kunnen jonge spelers altijd een betaaldvoetbalopleiding volgen."

Technisch manager Wim Dusseldorp van VVV Venlo: "Door op deze schaal samen te werken ontstaat er een kwaliteitsimpuls voor het jeugdvoetbal in deze grote regio. Hierdoor hoopt ook VVV meer kwalitatief eredivisiewaardige spelers aan de selectie toe te kunnen voegen. De spin-off van dit samenwerkingsverband zal zich in de komende tijd gaan bewijzen, daar hebben alle betrokken BVO's profijt van."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!