Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse weken zonder Simon Cziommer


6 maart 2013 - Vitesse moet het de komende 4 tot 6 weken doen zonder middenvelder Simon Cziommer, zo meldt Omroep Gelderland. De Duitse middenvelder kampt met een hamstringblessure.

Cziommer moest afgelopen vrijdag tegen FC Utrecht in de eigen Gelredome al na 19 minuten naar de kant met een hamstringklachten. Die houdt hem voorlopig aan de kant. De 32-jarige Cziommer had de afgelopen 3 wedstrijden een basisplek, omdat Theo Janssen geschorst was.

Janssen heeft zijn schorsing nu uitgezeten en kan zondag in de topper tegen FC Twente weer spelen. De Tukkers spelen dan voor hun laatste kans om nog iets van het seizoen te maken. Vitesse hoopt juist de top drie te blijven achtervolgen.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!