Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Maaskant vertrekt na dit seizoen bij Groningen'


9 maart 2013 - Robert Maaskant lijkt aan het einde van het seizoen te vertreken als trainer van FC Groningen. De oefenmeester werd gisteren net als zijn spelers door de eigen aanhang uitgefloten na het 1-1 gelijke spel thuis tegen NAC Breda.

Er waren gisteren in de Euroborg speekkoren als 'Maaskant, rot op'. Bij de persconferentie werd gevraagd naar de toekomst van Maaskant en of daar al duidelijkheid over was. "Na vandaag (vrijdag, red.) wel ja. Na FC Twente komen we er wel op terug", aldus Maaskant tegenover RTV Noord. De wedstrijd tegen FC Twente is de laatste wedstrijd van het seizoen.

Na de winterstop pakte FC Groningen slechts tien punten uit acht duels. FC Groningen zakte daarmee af naar de negende plaats in de Eredivisie. Volgens Eredivisie Live geldt PEC Zwolle-coach Art Langeler als de voornaamste kandidaat om Maaskant in de Euroborg op te volgen. Van een akkoord met Langeler zou nog geen sprake zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!