Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pastoor woedend op Melvin Platje


10 maart 2013 - NEC-trainer Alex Pastoor was na afloop van het duel met Heracles woedend op bankzitter Melvin Platje. NEC verloor het duel in Almelo met 1-0 maar speelde geruime tijd met een man meer na een rode kaart van Bruns.

Pastoor tegenover Omroep Gelderland: 'Ik vind het heel frustrerend dat iemand als Melvin Platje, die op de bank zit, weigert op een normale manier warm te lopen. Dat maakt me echt kwaad.' Pastoor vatte het op als geen respect voor medespelers en voor de club.

Pastoor was aanvankelijk tevreden over het vertoonde spel, maar zag dat zijn ploeg zich geen raad wist met de man meer situatie. 'Ik zag eerder paniek dan overwicht', luidde het oordeel van de trainer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!