Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van den Berg haalt uit naar Van Bommel


11 maart 2013 - Opnieuw een speler van PSV die na afloop zijn frustraties kwijt wilde. Mark van Bommel toonde zich een slecht verliezer en probeerde in de catacomben verhaal te halen bij zijn directe tegenstander Joey van den Berg.

In het 2-1 verlies van PSV in en tegen Heerenveen had Van Bommel het op het veld al voortdurend aan de stok met Van den Berg. Na afloop zou Van Bommel buiten het zicht van de camera's nog op zoek zijn geweest naar Van den Berg. De middenvelder van Heerenveen in De Telegraaf: "Ik hoorde van de trainer dat hij daar iets stond te schreeuwen over homo, maar heb verder niets meegekregen, omdat ik stond te douchen.' De Telegraaf stelt op basis van aanwezigen dat Van den Berg werd uitgemaakt voor 'vuile, kankerhomo'.

"Tijdens de wedstrijd hadden we al wat akkefietjes en noemde hij me meerdere keren homo. Ik dacht alleen: ‘Die gozer spoort niet’. Van Bommel was boos dat ik hem in de eerste helft raakte. De tweede keer zette hij een tackle in en moest ik opspringen. Als hij me had geraakt, had ik mijn enkelbanden gescheurd. Maar hij dacht dat ik probeerde hem een kaart aan te naaien."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!