Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Everton bekijkt Leroy Fer


11 maart 2013 - Everton lijkt in de zomer een nieuwe poging te willen wagen voor Leroy Fer. Gisteren, tijdens FC Twente - Vitesse (0-1), zat volgens het Algemeen Dagblad er een delegatie van de club op de tribune in de Grolsch Veste.

Fer leek in januari al naar de tweede club van Liverpool te verkassen. Uiteindelijk ketste de transfer af op aanvullende eisen van Everton. Fer bleef teleurgesteld achter. 'Het blijft natuurlijk een mooie club', zei Fer in het Algemeen Dagblad. 'Maar ik ben er totaal niet mee bezig. Op dit moment telt maar één ding: het seizoen op een goede manier afmaken bij FC Twente.'

FC Twente is de afgelopen weken afgegleden naar de vijfde plaats in de Eredivisie. Met het puntverlies van de afgelopen weken is FC Twente niet langer een partij in de titelstrijd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!