Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Seumeren nog niet klaar bij Utrecht


11 maart 2013 - Frans van Seumeren is nog lang niet van plan afscheid te nemen van FC Utrecht. Begin volgende maand is hij vijf jaar actief betrokken bij FC utrecht en dat hoopt hij ook nog minimaal de komende vijf jaar te zijn.

Op 2 april 2008 pompte de ondernemer 16 miljoen euro in FC Utrecht. De afgelopen jaren moest Van Seumeren ook nog eens bijspringen om tekorten weg te werken. De verwachting is dan ook dat de oprichter van Mammoet tussen de 35 en 40 miljoen euro in FC Utrecht heeft geinvesteerd.

Van Seumeren stelt fans van FC Utrecht gerust. Hij is niet van plan zijn aandelen over te doen aan een rijke sjeik of oliebaron. Van Seumeren tegenover RTV Utrecht: "Ik heb nu 99 procent en zodra FC Utrecht gezond is, ga ik proberen 30 procent weer te verkopen. Twintig procent gaat dan naar vermogende zakenlieden en tien procent zou naar de supporters moeten gaan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!