Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

CBV geeft negatief advies over Schreuder


12 maart 2013 - Belangenvereniging Coaches Betaald Voetbal zit in haar maag met de situatie bij FC Twente. Om die reden is er contact opgenomen met interim-trainer Alfred Schreuder en de mogelijke stromannen Patrick Kluivert en Michel Jansen.

Om de rust te bewaren wil FC Twente het seizoen afmaken met Alfred Schreuder, de oud-speler beschikt echter niet over het diploma Coach Betaald Voetbal. Om die reden wil FC Twente iemand met wel een dergelijk diploma naast Schreuder op de bank zetten. Patrick Kluivert en Michel Jansen zouden dat binnen de Twente-organisatie kunnen.

"We hebben met onze leden bij FC Twente gebeld om de regels uit te leggen en ons standpunt te verklaren", aldus directeur Gerard Marsman van de CBV in De Telegraaf. De CBV heeft inmiddels een negatief advies bij de KNVB uitgebracht over het afmaken van het seizoen door Schreuder. Marsman: "Alfred gaf aan wel te begrijpen waarom we er bovenop zitten."

"Het moet niet zo zijn, dat iemand als een pop in de dug-out komt te zitten, alleen omdat hij wel het diploma heeft. Zo’n trainer moet ook echt inbreng krijgen", aldus Marsman. Overigens hebben Kluivert, Jansen en ook technisch manager Cees Lok onlangs al aangegeven niet graag op de bank te zitten om Schreuder te legitimeren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!