Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cuenca weer terug naar Barcelona


12 maart 2013 - Isaac Cuenca is (voorlopig) teruggekeerd naar FC Barcelona. Met hoge verwachtingen haalde Ajax de speler in de winterstop op huurbasis naar Amsterdam. Door knieklachten kwam Cuenca echter nog niet uit de verf.

Om aanvullend onderzoek te doen naar zijn knie is Cuenca nu afgereisd naar Barcelona. Op 31 mei 2012 werd Cuenca geopereerd en zou hij vier maanden buitenspel staan. Tijdens de revalidatie traden complicaties op en kwamen daar nog eens vier maanden bij. Dat weerhield Ajax er in januari niet van om 500.000 euro neer te tellen om de speler te huren. Nu kampt Cuenca echter opnieuw met klachten.

'Hier hadden we niet op gerekend. We hadden een persoonlijk programma voor hem ontwikkeld om topfit te worden, maar dat heeft hij niet kunnen volhouden. Dat is heel jammer', aldus De Boer in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!