Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Veendam in surseance van betaling


12 maart 2013 - Er is een reele kans dat SC Veendam uit het betaald voetbal verdwijnt. Evenals drie jaar geleden heeft de club uit de Jupiler League surseance van betaling aangevraagd. De vraag is of Veendam opnieuw weet te ontsnappen aan een faillissement.

Veendam kampt met een schuld van 229.000 euro. Volgens interim-directeur Piet Scholten is er 350.000 euro nodig om het lopende seizoen af te maken. De beoogde redders onder leiding van hoofdsponsor Koos Gjaltema hebben al aangegeven geen geld in de club te willen steken.

De Jupiler League-club is nog in gesprek met andere partijen die mogelijk wel bereid zijn te investeren. Ondertussen zal er een bewindvoerder moeten worden aangesteld om te onderzoeken of Veendam er op korte termijn weer bovenop kan komen. Tevens moet de club om de tafel met KNVB. Conform de richtlijnen heeft de voetbalbond het recht om de licentie bij een surseance van betaling in te trekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!