Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook FC Emmen in zwaar weer


12 maart 2013 - Niet alleen SC Veendam heeft het uiterst moeilijk ook FC Emmen verkeert in grote problemen. Via een dwangbevel heeft het bedrijf Bikkel een claim van 60.000 euro toegewezen gekregen op de voetbalclub. Dat bedrag moet uiterlijk woensdag worden betaald.

Wanneer FC Emmen in gebreke blijft is beslaglegging de volgende logische stap. Dat kan volgens het bestuur van FC Emmen het einde betekenen van betaald voetbal in Drenthe. Na het dwangbevel van Bikkel zouden al andere geldschieters compensatie eisen. Een aantal partijen heeft zich al gemeld.

FC Emmen op de eigen website: "Indien een domino-effect ontstaat, dan zal de continuïteit van FC Emmen na het huidige voetbalseizoen ernstig in het geding komen. Wij vragen iedereen om rustig te blijven en te blijven geloven in de weg die FC Emmen ingeslagen is. Wij zij als club druk bezig een oplossing te zoeken voor de situatie waarin wij ons nu bevinden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!