Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil Van Bommel behouden


13 maart 2013 - PSV hoopt Mark van Bommel een seizoen langer aan zich te verbinden. De routinier kwam afgelopen zomer over van AC Milan en tekende voor een seizoen. PSV is tevreden en hoopt dat de captain ook in het seizoen 2013/2014 actief is in in Eindhoven.

"Ik concentreer mij op het voetbal", aldus Van Bommel in De Telegraaf. "Bij AC Milan heb ik het ook zo gedaan. Daar werd voor april, begin mei niet gesproken (over een mogelijke contractverlenging, red.). Ik ben niet anders gewend. Het maakt mij dus niet zoveel uit."

Een mogelijke beslissing hangt ook af van zijn fysieke gesteldheid. Van Bommel wordt volgende maand al weer 36 en de jaren als voetballer beginnen dan te tellen. Ook is Van Bommel benieuwd naar de samenstelling van de selectie voor komend seizoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!