Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Engelse top aast op broertje Kongolo (15)


14 maart 2013 - Feyenoord moet mogelijk opnieuw vrezen voor het vertrek van een toptalent naar Engeland. Rodney Kongolo, het vijftienjarige broertje van Terence Kongolo, wordt namelijk intensief gevolgd door Chelsea, Manchester City en Arsenal.

Jeugdinternational Kongolo wordt door het Algemeen Dagblad beschreven als een middenvelder van het type Patrick Vieira. In Rotterdam-Zuid heeft de speler nog geen contract omdat hij in januari pas vijftien jaar is geworden. Technisch directeur Martin van Geel: 'Onze jeugdspelers worden gevolgd, dat weten wij wel. Maar van serieuze interesse in Rodney is ons op dit moment niets bekend. Maar Rodney is vijftien jaar en officieel mag ook niemand zich melden voor hem.'

Feyenoord verloor in het verleden al jeugdinternationals als Jeffrey Bruma (Chelsea), Kyle Ebecilio (Arsenal), Karim Rekik (Manchester City) en Nathan Aké (Chelsea) aan de Engelse topclub. Overigens doet Feyenoord precies hetzelfde. Op dit moment lopen de de Zweden Emil Hansson (15) van Brann Bergen en Jordan Larsson (zoon van Henke Larsson) en ook Mats van der Weel (15) van Rosenborg op Varkenoord rond. Van der Weel heeft Nederlandse ouders maar woont in Noorwegen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!