Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ron Jans aan de slag bij PEC Zwolle


15 maart 2013 - Ron Jans lijkt de nieuwe trainer van PEC Zwolle te worden. Art Langeler vertrekt zoals bekend aan het einde van het seizoen in Zwolle, hij lijkt aan de slag te gaan als opvolger van Robert Maaskant bij FC Groningen.

Ron Jans gaat overigens alleen aan de slag in Zwolle wanneer de club ook komend seizoen in de Eredivisie actief is. Jans wil niet aan de slag in de Jupiler League. 'Het gaat alleen door als PEC zich handhaaft in de Eredivisie', aldus Jans in gesprek met Eredivisie Live. 'Ik heb een clausule dat het niet doorgaat als ze degraderen.'

Eerder was Jans als coach werkzaam voor FC Groningen, sc Heerenveen en Standard Luik. Voor Jans betekent het een weerzien met Zwolle, de plaats waar hij geboren is.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!