Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kali voor vier jaar naar Anderlecht


15 maart 2013 - Anouar Kali lijkt FC Utrecht komende zomer te verruilen van Anderlecht. De 21-jarige middenvelder beschikt over een aflopende verbintenis in de Domstad en heeft met Anderlecht een mondeling akkoord bereikt over een vierjarig contract.

Anderlecht moet met FC Utrecht in overleg over de opleidingsvergoeding. FC Utrecht heeft recht op een bedrag van circa 450.000 euro maar clubs kunnen in goed overleg hier van afwijken. Anderlecht voelt meer voor een bedrag van ongeveer 200.000 euro en het verhuren van een speler. Het is onbekend hoe FC Utrecht hier tegenover staat.

Een transfer van Kali naar het buitenland levert FC Utrecht maximaal 450.000 euro. Wanneer hij naar een Nederlandse club zou overstappen is dat 100.000 euro. Vitesse had eveneens serieuze belangstelling maar het lijkt erop dat Utrecht gaat voor een andere oplossing die financieel interessanter is en een concurrent niet sterker maakt. Ook Kali verkast liever naar Brussel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!