Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV en Vitesse maken geen fout


16 maart 2013 - PSV en Vitesse maakten vandaag in de titelstrijd geen enkele fout. PSV won thuis tegen RKC Waalwijk met 2-0 terwijl Vitesse op bezoek in Den Haag knap met 4-0 wist te winnen.

Al na zes minuten spelen opende Dries Mertens de score. De Belgisch international benutte een toegekende strafschop. Lang moest men in het Philip Stadion wachten op de 2-0. Die kwam uiteindelijk in de tweede helft op naam van Georginio Wijnaldum. PSV mag zich door de zege op RKC Waalwijk in ieder geval tot morgen 16.20 koploper van de Eredivisie noemen. Ajax kan morgen bij winst in Alkmaar tegen AZ weer over PSV heen gaan.

Vitesse won zeer overtuigend in Den Haag van ADO Den Haag. Grote man was Wilfried Bony die zowel de 0-1 als de 0-2 voor zijn rekening nam. Marco van Ginkel en Mike Havenaar maakten er in de tweede helft 0-4 van. Een tegenvaller was het uitvallen van doelman Piet Velthuizen. De doleman liet zich al vroeg vervangen wegens een blessure.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!