Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV in gesprek met Art Langeler


18 maart 2013 - Art Langeler leek op weg om de nieuwe trainer van FC Groningen te worden. De scheidend PEC Zwolle coach is echter ook in beeld om hoofd jeugdopleidingen bij PSV te worden. De eerste gesprekken hebben reeds plaatsgevonden.

Ik kan moeilijk ontkennen dat dit een interessante functie is', stelt Langeler tegenover het Algemeen Dagblad. 'Anders ga je niet met elkaar in gesprek. Het is bovendien een compliment als PSV zich meldt. Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat de beleidsmatige kant van een voetbalbedrijf mijn belangstelling heeft.'

Al sinds september zit PSV zonder hoofd jeugdopleidingen. Jelle Goes vertrok op dat moment naar Anzji. PSV sprak met Wiljan Vloet en Andrie Koster maar beide gaven de voorkeur aan andere opties. Vloet blijft directeur bij Sparta terwijl Koster graag nog als hoofdtrainer aan de slag wil.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!