Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bedrijf zet conflict met Emmen door


18 maart 2013 - De situatie bij FC Emmen wordt steeds penibeler. Schuldeiser Bikkel lijkt het conflict met de club serieus aan te pakken nu het voornemens is beslag te laten leggen op de bezittingen van de Jupiler League club.

Aanleiding van het conflict is het ontslag van een door Bikkel gedetacheerd medewerker van FC Emmen. Het ontslag en bijbehorende juridische kosten bedragen 60.000 euro. De rechtbank heeft dat bedrag toegekend aan FC Emmen, die club zou op haar beurt afgelopen donderdag deze som geld hebben moeten betalen.

Een betaling bleef uit en een verzoeningspoging leverde niet het gewenste resultaat op. Er lijkt ernstig rekening gehouden te moeten worden met een faillissement van de club uit Drenthe. Deze financiële tegenvaller kan men namelijk niet weggewerkt krijgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!