Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ron Jans aan de slag bij PEC Zwolle


18 maart 2013 - Ron Jans wordt definitief de nieuwe trainer van PEC Zwolle. Daarmee keert de oefenmeester terug naar zijn geboorteplaats. De oud-trainer van onder andere FC Groningen, sc Heerenveen en Standard Luik tekende voor twee seizoenen.

Het nieuws hing al langer in de lucht. Vandaag werd het nieuws door PEC Zwolle bevestigd en Jans gepresenteerd aan de media. PEC Zwolle moest op zoek naar een vervanger van Art Langeler die op zoek ging naar een nieuwe uitdaging. Langeler kan aan de slag als hoofdtrainer van FC Groningen of hoofd jeugdopleidingen bij PSV.

"Na de bekendmaking van het vertrek van Art Langeler, stond Ron Jans al vrij snel bovenaan het lijstje voor het hoofdtrainerschap bij PEC Zwolle", zegt voorzitter Adriaan Visser op de clubsite. "Wij betreuren het nog altijd dat Art vertrekt, maar hebben met Jans een waardig opvolger gevonden."

Visser vervolgt: "Als club willen wij een volgende stap zetten, de komende jaren willen wij doorstomen tot een duurzame middenmoter in de Eredivisie. Samen met Ron Jans denken wij PEC Zwolle in een volgende fase van ontwikkeling te kunnen brengen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!