Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mertens moet hopen op Rodney Sneijder


19 maart 2013 - Dries Mertens kan alleen een schikkingsvoorstel van de openbaar aanklager ontvangen wanneer Rodney Sneijder een verklaring over de 'tik' van de Belgisch international aflegt. Volgens De Telegraaf zal het niet zo'n vaart gaan lopen.

Om tot een schikkingsvoorstel te komen zal er naast televisiebeelden nog meer bewijsmateriaal moeten komen. Scheidsrechter Jan Wegereef nam het voorval niet waar en hierdoor is de verklaring van Mertens noodzakelijk. De Telegraaf stelt dat Mertens en Sneijder bij hetzelfde managemenbureau zitten.

Daarnaast wist PSV-aanvoerder Van Bommel scheidsrechter Wegereef te overtuigen om Sneijder tijdens PSV - RKC geen geel te geven. Dat lijkt volgens De Telegraaf in het voordeel van PSV in het voordeel van Mertens te spreken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!